Handelskwekerij Piet van 't Wout bv | Realisering van uw groene ideeën. Wij zorgen er voor.

PIET VAN ’T WOUT

Iets over onszelf. Handelskwekerij Piet van 't Wout BV is een familiebedrijf dat van vader op zoon is gegaan. We zijn een modern en innovatief bedrijf, waardoor de lijnen kort zijn. Dankzij die korte lijnen kunnen we snel inspelen op de wensen van de klant. Goede service staat bij ons voorop! Alles gebeurt in eigen beheer, vanaf offerte tot en met de aflevering. 

Wij zijn er trots op, u als één van de eersten, een groot biologisch geteeld assortiment aan heesters te kunnen aanbieden. Deze biologische heesters zijn één van de pijlers waar wij ons de komende tijd op zullen richten. 

Piet van 't Wout BV wil meer zijn dan alleen een kweker en leverancier. We zien onszelf graag als uw partner en rots in de groene branding. Onze ervaring willen we voor u inzetten wanneer we u adviseren over de groene buitenruimte. Dit gaat van grondanalyse, grondbewerking en beplantingsadvies tot en met de aanplant van het plantmateriaal. 

Tevens bieden wij gemeenten een unieke en zeer gebruiksvriendelijke mogelijkheid om de totale inboet aan ons over te dragen en te verzorgen. Wij leveren dus niet alleen de inboet maar zorgen ook voor de oplossing; de aanplant. Dankzij onze, speciaal en uniek ontwikkelde app was het doorgeven van inboet nog nooit zo eenvoudig en accuraat. 

De juiste boom / plant op de juiste plaats dat is waar Handelskwekerij Piet van 't Wout BV voor staat!